Direct naar de inhoud.

ASSORTIMENT

KRINGLOOP STADSKANAAL

Baby- & Kinderspullen

Baby’s, peuters en kinderen groeien zo snel dat de kleding en spulletjes die ze gebruikt hebben vaak nog als nieuw bij ons terechtkomen. Vooral daarom is het zo leuk om eens uitgebreid te komen rondneuzen in ons speciaal ingericht hoekje. Naast kleding vindt u daar ook andere benodigdheden als ledikantjes, commodes en speelboxen.


Boeken, Film & Muziek

Nog nèt geen bibliotheek, maar toch zeker een uitgebreid assortiment aan boeken, films en muziek treft u aan op onze boeken- en muziekafdeling. Neemt u gerust de tijd om rond te snuffelen en maakt u vooral gebruik van onze gezellige leeshoek.


Curiosa

Soms gebeurt het, dan treffen we onder een aangeboden inboedel iets ècht speciaals aan. Bent u op zoek naar iets specifieks van vroeger of wilt u uw verzameling aanvullen? Kom gerust eens rondneuzen.
Elke week hebben wij weer nieuw aanbod en maakt u opnieuw kans precies datgene te vinden waarnaar u al zo lang op zoek was.


Elektra

Alle elektrische apparaten worden door ons getest. Een greep uit de elektrische apparaten die wij voor u beschikbaar hebben: strijkijzers, mixers, computers, beeldschermen, koffiezetapparaten, waterkokers, televisies, radio’s, cd-spelers, wasmachines.

Ook verkopen we onderdelen van bijvoorbeeld koelkasten, vriezers en wasmachines.


Fietsen + onderdelen & Hulpmiddelen mobiliteit

Hollandser kan het niet: van groot tot klein, voor iedereen een -veilige- fiets. Volledig nagekeken met werkende remmen en verlichting, op goede bandjes, en dat alles tegen een zeer redelijke prijs.
Wij assembleren ook op bescheiden schaal nieuwe fietsen, die wij tegen interessante prijzen aanbieden in onze winkels.


Huishoudelijke artikelen

U heeft de keuze uit honderden glazen, kop en schotels, roomstelletjes, maatbekers, weegschalen, pannen, te veel om op te noemen. Alles compleet en zonder mankementen. Op zoek naar dat speciale kopje? Wie weet, na even zoeken…


Kleding, Schoenen & Textiel

Alle binnengekomen kleding, schoenen en textiel wordt door ons volledig nagekeken en gesorteerd.
Alles wordt daarna op maat en kleur gepresenteerd op onze kledingafdeling.
Onze eigentijdse en modieuze collectie is het hele jaar, winter en zomer, te koop.


Meubels & Inrichting

Op onze meubelafdeling vindt u in feite de gehele inrichting voor uw huis. Van wandkast tot bankstel, van schemerlamp tot bed. Maar ook tv/audio/computer kastjes, eethoeken en bijzettafeltjes. Ook bieden wij het nodige voor het “opleuken” van uw inrichting. Vaasjes, schilderijen, snuisterijen, kandelaars, kortom: te veel om op te noemen.

© Copyright Wedeka 2023 Privacyverklaring Huisregels